Beautiful loser

Nu har jag lagt mig ner i sängen och tänkte se på film. Har precis städat lite också. Det blir så stökigt när Fredrik är här 😉 nejdå, jag skojade bara. Det är stökigt hela tiden ändå. Det är det egentligen fortfarande. Men jag kanske inte vill ta bort min älskade dammråttor?
Imorgon är det skola igen också och jag orkar verkligen inte med idrotten längre. Känns så jävla ovärt så det inte är sant. Men jag var inte där förra måndagen så jag lär väl gå dit nu. Aja, en månad kvar. Håll ut! Påtal om det så kan jag inte riktigt förstå att det är maj nu? April bara försvann typ. Fast det är bra, jag älskar maj för då kommer sommarn.
Tänkte först att det skulle bli en jobbig vecka igen men sen kom sedan på att jag inte har någon graf den här veckan så alltså börjar jag halv ett på tisdag och slutar vid den tiden på onsdag. Asnice. Fast jag har lite ont i halsen, skulle inte förvåna mig om jag skulle bli lite sjuk alltså. Men på fredag vägrar jag vara sjuk! För då fyller bästa vän år, 18 hela år! IH.
Nämen, vi säger godnatt va. Så looooovar jag att vi hörs imorgon med jätteroliga inlägg. Eller nä, kanske inte.

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s