20 november & idag

Först och främst ett meddelande till Alexandra: BÖRJA BLOGGA IGEN! Du anar inte hur mycket jag saknar det. Åh, dumbom. Men jag älskar dig ändå ❤

Sen går vi vidare. Ni kanske vet hur det känns, när ni hela dagen, längtar och vill att det ska hända något. Sen väntar ni på att folk också är med en och säger, men ja fan, vi gör något ikväll? Men sedan inser man att man står där helt själv och folk bara säger att ”Näe, jag orkar inte” och ”Åh, jag vet inte…”. Jag blir så ledsen, är jag den enda som inte bara vill sitta hemma och uggla denna soliga fredagskväll? Åh. Ni är såååå tråkiga!

Sist men inte minst (aboslut inte minst). Den 20 november!!!!!!!!!!!!! Det kommer nog vara en av dom bästa dagarna. Simon, älskade underbaraste Simon som man inte alls får nog av. Kommer till Borlänge. Äntligen! Igen! Bara han och gitarr och vi publiken. Jag och Alexandra. MMMMMMH!
Sen har också New Moon Biopremiär samma dag! Så det blir alltså först mys med Simon och sen den mest efterlängtade filmerna senare under kvällen. Kan det bli bättre? Can’t wait….


Bara för det bjuder jag på denna bild från peaceandlove i år 🙂

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s