dags igen – för längesen sist!

Fjortisbloggarna.
Jag slutade egentligen läsa Dessies blogg för längesen. Ja, jag skrattade också åt den en gång i tiden, men om jag går in nu blir jag bara irriterad. Jag har börjat sluta läsa Paows också, för jag stör mig på att hon tror att hon är så bra. Fast hon egentligen inte är det. Kissie, åh. Jag orkar bara inte längre. Det jag vill säga är, att alla borde följa mitt råd att sluta läsa dom här bloggarna. Jag vill se deras miner när statstiken sjunker. Men lycka till i framtider tjejer!

Att jag är så dålig med bilder på bloggen.
Jag har bläddrat igenom lite och det är bara text på text. Jag borde använda min kamera igen? Grejen är att jag knappt tar bilder på migsjälv längre. Jag vet inte, men dom blir liksom inge bra. Jag ska nog sälja min kamera som jag har nu alltså, och skaffa mig en liten som jag kan ha med mig överallt.

Nej. Jag blir aldrig nöjd

Bra bloggar!
Som sagt, jag letar nya bloggar ständigt. Har helt plöstligt börjat läsa blondinbellas? Fast mest bara när jag har sjukt tråkigt. Men Kenza är ändå bäst. Sen är Egoina en ny favorit!

Höstlov.
Det kunde inte ha kommit bättre. Jag behöver det här nu. Jag förväntar mig en vecka fullspäckat med roliga saker! Dock ska måndagen gå ut på att plugga men det är lika bra det. Så, hör av er till mig! Jag är öppen för förslag.

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s