december 4

Fyfan vilken morgon. Allt jag vill är att gå och lägga mig igen och skita i allt. Gissa hur mycket jag vill till skolan? Jag orkar inte… Ni vet hur det känns, när man bara inte orkar. Liksom, nationellt prov? Jag hatar nationellt prov! Jag kände redan från första stund jag öppnade ögonen att jag inte orkade, och jag dissade tjugo över sju bussen för jag hatar den bussen för jag hatar att stå i bussen. Så nu åker jag om tio minuter istället och kommer några minuter försent. Men vad gör det? Bryr jag mig? Nej.

Det värsta är att det bara har blivit värre ju mer tiden har gått den här morgonen. Mitt hår såg ut som fan och jag trodde aldrig att jag skulle få till det. Jag orkade verkligen inte. Sen hittade jag inte tröjan som jag vet har legat i min garderob och som jag vet att jag inte har använt på ett tag. Jag vet att den ska ligga i garderoben. Gör den det? Nej.

Inte heller kan jag använda mitt nya diadem jag fick i kalendern idag bara för att dom typ måste sätta på ett säkerhetslås på den utan ge mig nyckeln. Eller inte riktigt men typ. Får ju fan inte bort den där vita saken, idioter alltså.

Nu måste jag gå. Åh, orkar jag? Nej.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s